Provsmaka nya innovativa livsmedel

Kom och testa nya svenska hållbara innovativa livsmedelsprodukter!

Torsdag 9 oktober

12.00–13.00 (På plats)

  • Lokal: Öppna ytan
  • Arrangeras av: MatLust Utvecklingsnod
Programmet kräver ingen bokning

Välkommen att smaka på innovativa produkter skapade av svenska råvaror. MatLust har samlat ett gäng passionerade entreprenörer som bjuder på sina senaste smakupplevelser.

Låt dig överraskas av spännande kombinationer och nya sensoriska upplevelser – där smak, doft och textur samspelar på oväntade sätt. Kom och utforska hur framtidens mat kan smaka!


Utställare:

  • Hempster: Växtbaserade drycker av hampa
  • Forskare från projektet Blod & Rova: Blodbrownie på svinnråvaror
  • Hallstavik Tempe: Tempechips på fermenterade baljväxter och torkad tempe för beredskap
  • The Théa Company: Bubblig lemonad av te med svenska smaker
  • TÖRST: Svensk läsk på hållbara råvaror
  • Wild Man: Chips av rökt, torkat kött från älg, hjort och ren.
  • Good Grains: Hydrotermiskt behandlad bulgur av korn
  • Sopköket: Gastronomisk catering av räddade råvaror

Foto: Liza Simonsson